Goal

Naast de main video te pushen, nodigden we bij de doorvertalingen uit tot interactie door middel van swipe cubes en Instagram poll ads.

Target
  • Jongeren – 18 tm 35 jaar

Content

Set-up
  • Met de start van de zomer ‘21 zorgden drie grootschalige flights ervoor dat je als consument niet om Fizzy Favourites heen kon. Op vrijwel ieder kanaal is de doelgroep in de leeftijd van 25 tot 34 jaar bereikt. Er is gestuurd op zowel bereik als engagement om het nieuwe merk optimaal te laden.
Effect
  • Er is hiermee een combinatie van een hoog uniek bereik, contactfrequentie én engagement gerealiseerd. Wij trekken nog een blikje open om dat te vieren!

Binnen De Kuyper werken we inmiddels ook voor de merken Jim Beam, Roku, Sierra Tequila, Three Sixty Vodka met addurance.

Fizzy Favourites

meer cases

Eukabuba

‘Bijzondere honden verdienen bijzondere voeding.’ Met deze kernboodschap hebben we een tweeledig concept bedacht met de KNGF geleidehonden als stralend middelpunt.

BeFrank

Pensioenuitvoerder BeFrank wilde weten hoe ze met de juiste content op het juiste platform zichtbaar kunnen zijn voor hun doelgroep. We’ve got you, BeFrank!