Eukanuba

Eukanuba is een ideaal merk voor purpose marketing. Het premium hondenvoeding merk sponsort namelijk al geruime tijd KNGF geleidehonden. Deze prachthonden vertolken daarom de hoofdrol in onze content die gemaakt is volgens Hero-Hub-Hygiene model. Want niets leent zich beter voor de schijnwerpers dan deze kanjers!

Doel

‘Bijzondere honden verdienen bijzondere voeding.’ Met deze kernboodschap hebben we een tweeledig concept bedacht met de KNGF geleidehonden als stralend middelpunt. Deze bestaat uit twee awareness video’s waarin de honden shinen (een in pup en volwassen fase) en een activatie met een mooie prijs: een jaar lang gratis hondenvoeding of een VIP-rondleiding bij KNGF.

Setup

Voor zowel de pup content als de volwassen fase van de hond werd Hero content opgevolgd door Hub. We zetten in op engagement door middel van de swipe cube en op YouTubewerd er gestuurd op 100% uitgekeken video’s. De activatie is weggezet op Instagram en Facebook door middel van videoen link ads. Op alle platforms is specifiek getarget op honden bezitters, waardoor we ‘waste’ wisten te voorkomen.

De resultaten hebben de verwachtingen meer dan overtroffen.

Eukanuba
Effect

Deze activatie leverde Eukanuba 2400 aanmeldingen op. Daarnaast presteerde de Hero content ver boven benchmarks, zowel qua swipes als het uitkijken van de video’s. Bijzondere merken verdienen bijzondere resultaten!