IAMS

Als je kat gelukkig is, ben jij dat ook. Voor de Hero campagne interviewden we echte mensen met bijzondere verhalen over de band met hun kat. Ook vroegen we kattenbezitters mooie verhalen over hun lievelingsbeest te delen. De leukste reacties zijn beloond met een strip van hun pracht story, plus een jaar lang IAMS kattenvoer. Happy cat, happy life!

Doel

Voor de Hero campagne interviewden we echte mensen met bijzondere verhalen over de band met hun kat. Ook vroegen we kattenbezitters mooie verhalen over hun lievelingsbeest te delen. De leukste reacties zijn beloond met een strip van hun pracht story, plus een jaar lang IAMS kattenvoer. Happy cat, happy life!

Setup

Om dit te bereiken, zetten we zowel Hero als Hub content in gericht op branding en activatie.De hero video is weggezet op Instagram, Facebook en YouTube. Aangevuld met de swipe cube voor engagement. De activatie is ingezet op Facebook en Instagram.

Snel na onze samenwerking addurance gevraagd voor onze merken Eukanuba, Remington en Russell Hobbs aan de slag te gaan. En ook Duitsland werkt inmiddels met addurance!

IAMS
Effect

Deze campagne oversteeg z’n engagement benchmark ruim – zelfs op het gebied van huisdieren. Die benchmark ligt relatief hoog, omdat men maar wat graag over z’n lievelingsbeest vertelt. De winactie zorgde voor ontzettend veel interactie en een stukje community gevoel omdat er ook onderling op elkaar werd gereageerd. Een aangename verrassing!