Rodi

Volg je hond! Die weet wat kwaliteit is. Waar je dan uitkomt? Bij Rodi. Rodi staat voor kwaliteitsvoeding en quality time met je hond. Daarom verloten we met Rodi weekendjes weg in een tiny house… samen met je hond natuurlijk. Je schrijft je in met je mailadres.

Doel

De wens van Rodi hondenvoeding was een image upgrade.In zo’n uitdaging kunnen wij ons wel vastbijten. Hun tweede wens? Mailadressen verzamelen. Zo gezegd, zo gedaan!

Setup

Met dit concept – en natuurlijk de aantrekkelijke incentive ‘Maak kans op’ – zetten we op display awareness uitingen weg, inclusief engagement element (de swipe cube). Op Instagram en Facebook zochten we engagement op middels een poll ad. Op YouTube vertoonden we de awareness video met de actie als uitnodigende eindkaart. Als aanmeldingen generator Facebook draaide er ook nog een uiting ingezet op clicks. Een effectieve mix!

Volgend verwachten we weer zo’n sterk concept en mediacampagne.

Rodi
Effect

We lieten onszelf even uit, eh, gaan aan het eind van de campagne. Rodi ontving namelijk 9000 aanmeldingen – een record voor dit hondenvoeding merk!