Clients

Testimonials

Addurance adviseert ons hoe we onze doelgroep middels online media zo effectief mogelijk kunnen bereiken met de juiste content. Door de ruime ervaring van addurance in de online marketing wisten ze een flinke verbeterslag te maken op onze online media-inzet. Wat we erg fijn vinden is dat addurance ons meeneemt in de resultaten van de campagnes, en uitlegt waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Daarnaast leggen ze uit hoe de verschillende kanalen en creatives werken en hoe deze beoordeeld dienen te worden waardoor ook wij online savvy worden. Het is een gedreven club met mensen waar het ook nog eens gezellig mee is om mee te schakelen.

Martine Oortwijn - Coördinator Marketing & Communicatie

Begin dit jaar startten we onze campagnes met addurance. De lancering van de Nederlandse online campagnes ter ondersteuning van onze TV campagne was een groot succes. Ondertussen draaiden we verschillende campagnes samen en allemaal met positieve resultaten . De campagnes worden dan ook voortdurend gemonitord en geoptimalisseerd, waardoor we vaak de doelstellingen wisten te realiseren en nog beter; te overtreffen en zo het succes te realiseren.
Met het addurance-team hebben we een fijne samenwerking omdat ze meedenkend en pro-actief is en vooral snel kan schakelen; een eigenschap die binnen SodaStream cruciaal is. Zij hebben een hoog kennisniveau in digitale marketing, ze zijn transparant en staan altijd klaar als je uitleg of hulp nodig hebt. Addurance is zeker een betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen zou  aanraden.

Tamara Kroon - Marketing Manager Benelux

De online campagnes die wij namens het Tropenmuseum samen met addurance mogen doen zijn een feest.

Waarom? addurance is pro-actief en grondig in hun advies, ze begrijpen de (on)mogelijkheden van de sector waarin we werken en zijn bovendien zeer helder in hun communicatie. Campagnes worden continu geoptimaliseerd en bovendien worden we als klant hier goed in meegenomen door de senior consultant, kortom het lerend effect voor ons als organisatie is daardoor groot. And last but not least, de resultaten van de campagnes zijn goed. Budgetten worden op efficiënte en flexibele wijze ingezet, zodat wij als museum op de best mogelijke manier onze prachtige tentoonstellingen onder de aandacht kunnen brengen. Kortom een fijne sparringspartner voor de toekomst die je zal uitdagen om samen met je de next step in online marketing te zetten!

Mick Groeneveld & Femke Haage - Brand Manager Tropenmuseum & Online Marketeer, NMVW

addurance is een professionele, betrouwbare en transparante partij dat doet wat het beloofd. De mensen achter addurance zijn zeer bekwaam, meedenkend en flexibel. De communicatie verloopt erg soepel en geen vraag is teveel. Daarnaast zijn de periodieke rapportages uitgebreid, transparant en afgestemd op de KPI’s en wensen van de klant. Kortom, een erg fijne partij voor een langdurige samenwerking.

Merijn Yestra - Marketing & Communicatie

Twee jaar geleden de samenwerking gestart met Addurance. Zeer tevreden over de huidige samenwerking waarin het behalen van de doelstelling prioriteit is, onderscheidend in pro actief meedenken, uitgebreide rapportages, optimalisatie & communicatie. De directe samenwerking met senior consultants ervaar ik als prettig.

Rick Bakker - Manager Digital Marketing

Sinds drie jaar werken we samen met addurance. Wat ons in positieve zin opvalt is dat ze continue meebewegen met de online media in onze dynamische supermarktwereld. Ze begrijpen onze wereld; optimale prestaties in de campagne is altijd onze eerste doelstelling. Om deze doelstellingen te behalen zijn ze pro-actief, denken mee met een kritische blik. In de realisatie van de campagnes geven ze inzicht, schakelen met korte lijnen en zijn duidelijk in hun communicatie.

Jeffrey Peereboom - Online Marketing Manager

A number of arguments why we are working with addurance:

1. High knowledge level in digital marketing

2. Proactive advice with a personal approach

3. Always available for questions and innovative strategies

The outmost capable partner in digital media & technology in the Netherlands

Erik Pouwen - Digital Strategist

We zijn zeer tevreden met de samenwerking met addurance. De consultants beschikken over een uitzonderlijke combinatie van in-depth kennis van techniek, data en marketingstrategieën. Hierbij is service onderscheidend en pro-actief in zowel digitale media executie als advies. Tevens houden ze ons op de hoogte van de laatste veranderingen in het digitale marketing/media speelveld én het effect dat dit op onze business kan hebben, hetgeen een noodzaak voor ons als online bank en challenger in de financiële wereld is.
Al met al het digitale bureau dat wij van harte aanbevelen.

Michiel Bakker & Martijn van Duuren - Digital Marketing

ARTIS is erg tevreden met de prettige samenwerking met Addurance. Het team van Addurance heeft veel kennis van zaken en deelt deze in heldere campagne-voorstellen en rapporten. In regelmatig contact wordt uitgebreid de tijd genomen om zaken toe te lichten en bij vragen wordt snel gereageerd. De online campagne, die we gezamenlijk hebben gedraaid, heeft boven verwachting goed gepresenteerd. Genoeg redenen dus om de samenwerking voort te zetten en uit te breiden

Fleur Kruis - Marketeer

Wij zien addurance graag als onze partner voor op maat gemaakte lokale online campagnes. Addurance denkt mee, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en altijd bereid dat extra stapje te doen. De afgelopen 5 jaar hebben wij een meerdere campagnes met hen opgezet waarbij effectiviteit en prijs/kwaliteit altijd in verhouding stonden.

Addurance is een partner waarop je kan bouwen.

Sidney Beesemer - Owner

For the past 2 years addurance took care of our digital advertising and we are very impressed with their methodology. The addurance team differs from other agencies by their profound technical approach, pro-active and accurate way of working. They have also given us insights into new digital trends and support us in our digital acceleration. We benefit from their in-depth knowledge of Digital Advertising, CRO, Analytics and Data Management. We would highly recommend addurance for online digital business consultancy, campaign management  and execution.

Esther van Schaik - Directeur Online

Wij werken erg graag met addurance voor onze online campagnes. Het werken met korte lijnen en de vaste contactpersonen maakt het contact erg plezierig. Je weet dat je campagne in goede handen is en dat er continue optimalisaties worden doorgevoerd. Ze luisteren ook naar jouw ideeën/suggesties en in samenspraak resulteert dit altijd in mooie campagnes.

Elma Miltenburg - Product Manager

5 jaar geleden zijn we bij PostNL de online media inkoop gaan professionaliseren. In eerste instantie getest met diverse andere online display partijen. Maar uiteindelijk stak addurance hier met kop en schouders boven uit. Buiten de klik die er altijd moet zijn is addurance een zeer professioneel bedrijf dat haar afspraken nakomt en altijd duidelijk communiceert. Ze hebben visie, veel verstand van zaken zoals techniek/mogelijkheden en een service die ik nog niet ben tegenkomen in de online media wereld. We zijn nu al weer ruim 5 jaar verder en nog zeer tevreden met de samenwerking. Addurance denkt mee met processen en mogelijkheden en zijn altijd bereid om dat stapje extra te zetten.

Michel Bodaan - Online Media Manager

Betrokken partner op het gebied van online advertising. We doen samen naar tevredenheid een grote verscheidenheid van FB-campagnes. Heldere rapportages, gestuurd op rendement, proactieve adviezen. Vriendelijke contact, hoge reactiesnelheid en een professioneel team.

Chiel Menthen en Martijn Visser - Online Marketing

Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met addurance! Ze denken pro-actief mee met onze campagnes, helpen ons met technische ondersteuning en geven ons professioneel advies. Het zijn specialisten waar wij van op aan kunnen en die begrijpen dat groei in conversies onze ambitie is.

Geeke Hengst - E-commerce manager