Clients

Testimonials

We zijn zeer tevreden met de samenwerking met addurance. De consultants beschikken over een uitzonderlijke combinatie van in-depth kennis van techniek, data en marketingstrategieën. Hierbij is service onderscheidend en pro-actief in zowel digitale media executie als advies. Tevens houden ze ons op de hoogte van de laatste veranderingen in het digitale marketing/media speelveld én het effect dat dit op onze business kan hebben, hetgeen een noodzaak voor ons als online bank en challenger in de financiële wereld is.
Al met al het digitale bureau dat wij van harte aanbevelen.

MoneYou - Online Marketeer

ARTIS is erg tevreden met de prettige samenwerking met Addurance. Het team van Addurance heeft veel kennis van zaken en deelt deze in heldere campagne-voorstellen en rapporten. In regelmatig contact wordt uitgebreid de tijd genomen om zaken toe te lichten en bij vragen wordt snel gereageerd. De online campagne, die we gezamenlijk hebben gedraaid, heeft boven verwachting goed gepresenteerd. Genoeg redenen dus om de samenwerking voort te zetten en uit te breiden

ARTIS - Marketeer

Wij zien Addurance graag als onze partner voor op maat gemaakte lokale online campagnes. Addurance denkt mee, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en altijd bereid dat extra stapje te doen. De afgelopen 5 jaar hebben wij een meerdere campagnes met hen opgezet waarbij effectiviteit en prijs/kwaliteit altijd in verhouding stonden.

Addurance is een partner waarop je kan bouwen.

Sidney Beesemer - Owner

For the past 2 years addurance took care of our digital advertising and we are very impressed with their methodology. The addurance team differs from other agencies by their profound technical approach, pro-active and accurate way of working. They have also given us insights into new digital trends and support us in our digital acceleration. We benefit from their in-depth knowledge of Digital Advertising, CRO, Analytics and Data Management. We would highly recommend addurance for online digital business consultancy, campaign management  and execution.

Esther van Schaik - Directeur Online

Wij werken erg graag met addurance voor onze online campagnes. Het werken met korte lijnen en de vaste contactpersonen maakt het contact erg plezierig. Je weet dat je campagne in goede handen is en dat er continue optimalisaties worden doorgevoerd. Ze luisteren ook naar jouw ideeën/suggesties en in samenspraak resulteert dit altijd in mooie campagnes.

Elma Miltenburg - Product Manager

5 jaar geleden zijn we bij PostNL de online media inkoop gaan professionaliseren. In eerste instantie getest met diverse andere online display partijen. Maar uiteindelijk stak addurance hier met kop en schouders boven uit. Buiten de klik die er altijd moet zijn is addurance een zeer professioneel bedrijf dat haar afspraken nakomt en altijd duidelijk communiceert. Ze hebben visie, veel verstand van zaken zoals techniek/mogelijkheden en een service die ik nog niet ben tegenkomen in de online media wereld. We zijn nu al weer ruim 5 jaar verder en nog zeer tevreden met de samenwerking. Addurance denkt mee met processen en mogelijkheden en zijn altijd bereid om dat stapje extra te zetten.

Michel Bodaan - Online Media Manager

• Betrokken partner op het gebied van online advertising
• We doen samen naar tevredenheid een grote verscheidenheid van FB-campagnes
• Heldere rapportages, gestuurd op rendement, proactieve adviezen
• Vriendelijke contact, hoge reactiesnelheid, professioneel team

Chiel Menthen en Martijn Visser - Online Marketing

Wij zijn erg tevreden met de samenwerking met addurance! Ze denken pro-actief mee met onze campagnes, helpen ons met technische ondersteuning en geven ons professioneel advies. Het zijn specialisten waar wij van op aan kunnen en die begrijpen dat groei in conversies onze ambitie is.

Geeke Hengst - E-commerce manager