Offline Media

Van woonkamer tot auto en van werkplek tot treinstation: je wil jouw klant overal kunnen bereiken. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke media-uitingen en kanalen hiervoor geschikt zijn. Wij creëren voor jou de optimale mix van media, zodat jouw merk of product bij de juiste doelgroep aansluit.

TV

TV kijken verandert en de manieren waarop veranderen mee. Doelgroepen kijken niet enkel lineair, maar ook uitgesteld en via verschillende kanalen. Samen met jou kijken we naar een optimaal bereik. Van reguliere tv-spots op alle grote zenders, tot billboarding en special advertising bij de programma’s waar we in contact komen met jouw doelgroep.

Radio

Adverteren op radio is één van de oudste maar ook meest effectieve manieren om snel naamsbekendheid te realiseren. Ook anno nu is radio nog steeds een zeer geschikt kanaal voor het creëren van een massabereik op een korte termijn. Wil je veelvuldig te horen zijn op grote zenders, of liever gericht een bepaald programma sponsoren? Onze consultants helpen je graag met dit soort keuzes en het positioneren van radio binnen jouw mediamix.

Print

Print is een uitgelezen manier om niet alleen op massa, maar ook op hele specifieke doelgroepen te adverteren. Dit kan via reguliere advertentiemogelijkheden, maar ook via branded content, specials en nog veel meer. Voor elke doelgroep weten wij samen met jou de juiste print-oplossing te bedenken.

Outdoor

Outdoor adverteren leent zich voor zowel grote, landelijke campagnes met massabereik als hoofddoel, alsook voor hele doelgerichte, lokale campagnes. Onze buitenreclame-specialisten helpen je met het bespreken van de toegevoegde waarde van reclame op abri’s en mupi’s, vervoersreclame en nog vele andere creatieve mogelijkheden. Samen bepalen we vervolgens welke van al deze soorten buitenreclame het beste aansluiten op jouw strategie.