Online Media

Iedereen is niet jouw klant.

Je kent jouw merk, je kent jouw product, je weet wie je graag als klant hebt. We streven ernaar om een optimale mix van media te creëren om er zeker van te zijn dat je alleen communiceert met jouw doelgroep. Dankzij onze grote netwerk garanderen wij de beste voorwaarden voor de inkoop van media-uitingen.

Display

Display ads worden weergegeven op andere websites dan die van ons, waar we jouw doelgroep kunnen vinden. Deze advertenties kunnen in de vorm van video’s, foto’s, tekst of gemengde content zijn, passend bij het gekozen platform of publiek. Cross-media, cross-device, 360 graden.

SEA

Elke zoekmachine-campagne die we ontwikkelen, wordt voortdurend gecontroleerd en aangepast door onze zoekmachinespecialisten. Deze SEA-specialisten richten zich niet alleen op de algemene plaatsing, maar concentreren zich ook op het optimaliseren van interne processen, zoals (Google) shopping, kaarten en locatie. Het resultaat? Altijd optimale inkomsten uit zoekmachines.

Social media

Onlinemarketing kan niet bestaan zonder social en vice versa. Als de content is gepusht als een advertentie of als een speciale advertentiecampagne via verschillende sociale platforms, dan zorgen we ervoor dat je zichtbaar bent. We werken met alle sociale netwerken en hebben een goed idee van wat wel en niet werkt om jouw doelen te behalen en om in contact te komen met jouw doelgroep.

Video

Video is overal en we begrijpen het: bewegende beelden gecombineerd met geluid vormen het beste medium om jouw boodschap te delen. Ons team heeft ervaring met pre-rollvideo’s, in-articlevideo’s, native video’s en sociale video’s. Wanneer we jouw strategie instellen, dan bepalen we wat geschikt is voor jouw doelen.

Influencers

#ad #partnership #sponsored De meest gedeelde content wordt door merken gepusht via de vele kanalen die influencers gebruiken. Sommige influencers hebben een breed bereik, anderen hebben een loyale gemeenschap. Jouw doelen en jouw merk zullen passen bij een specifiek aantal influencers. We zullen samen beslissen welke influencer jouw bericht kan delen. Ons team heeft het juiste netwerk van influencers die kennis heeft over de wijze waarop de interactie met hun volgers plaatsvindt.

Conversational

We zien een enorme toename in het gebruik van gesproken zoekopdrachten en we adviseren deze te gebruiken indien deze geschikt zijn voor jouw doelgroep. Het gebruik van voice kan een belangrijk onderdeel van jouw customer journey worden. Samen zullen we de mogelijkheden ontdekken en je zal een voorloper zijn als je het nu al in jouw strategie betrekt.