Overige diensten

Training

Als onlinemarketeers worden we continu uitgedaagd door verandering. We anticiperen daarop en passen ons snel aan. Dus waarom zouden we onze kennis niet met jou delen? We hebben een breed aanbod van maatwerktrainingen voor jouw organisatie. Of het niveau van jouw onlinemarketingteam nu junior of ervaren is, wij kunnen zeker in jouw behoeften voorzien.

Wekelijks telefoongesprek & rapportage

Transparantie is essentieel, prestatie is het belangrijkste. De aftrap van onze samenwerking bestaat uit het definiëren van een benchmark, kpi’s en doelen. Na de start begint het leerproces. Deze lessen, inzichten en optimalisaties delen we wekelijks met jou via e-mail. Deze e-mail wordt altijd opgevolgd door een telefoontje door een lid van jouw Addurance-team. Je weet waar jouw geld aan wordt besteed en wat we aan het doen zijn. Win-winsituatie.

Optimalisatie

We brengen jouw customer journey in kaart en creëren dynamische advertenties die jou inzicht geven in het verkeersgedrag op de website. We stellen vast wat de aanjagers van conversie zijn en welke content de meeste impact heeft gehad. We verzamelen al deze data en gebruiken deze data volledig in jouw voordeel. Deze dynamische advertenties stellen ons in staat om eenvoudig de juiste inhoud bij de juiste doelgroep naar voren te brengen.

Testen

We blijven continu verbeteren door trial and error: we blijven testen en verzamelen voldoende data om er zeker van te zijn dat we de optimaalste output creëren. Als het nodig is, dan veranderen we de content om de prestatie te verhogen. Daarnaast monitoren we continu of de content bij jouw merk past. Co-creatie is essentieel.

Social media

Om als merk een duurzame relatie met jouw doelgroep op te bouwen, is het belangrijk om regelmatig contact met hen te houden. We ondersteunen jou en jouw sociale-mediateam proactief om een zogenaamde ‘content kalender’ voor jouw sociale media te maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat de agenda vol staat met geweldige content die jouw merk kan delen.

Landingspagina's

Als je geweldige content maakt, zullen mensen gaan klikken. Waar je deze mensen mee naartoe neemt, is van cruciaal belang om de inhoud te laten presteren. We zijn fan van speciale landingspagina’s: een landingspagina maakt testen mogelijk, versterkt bruikbare gegevens over het gedrag van de websitebezoeker en leert ons uiteindelijk meer over de drijfveer van jouw doelgroep. Als we deze landingspagina’s instellen, dan werken we volgens de principes van Cialdini.