Rapporteren

Hoe mooi de strategie ook is, je moet af en toe naar de resultaten kijken.

Zodra we partners worden, dan verzekeren we je dat je meer over jouw klanten weet dan voordat we elkaar ontmoetten. Dit is geen bedreiging, maar een belofte die we graag doen. We vinden het mooi als je leert van de inzichten die je van ons krijgt. We geloven daarom in transparantie en werken vanuit die waarde.

Training

Als onlinemarketeers worden we continu uitgedaagd door verandering. We anticiperen daarop en passen ons snel aan. Dus waarom zouden we onze kennis niet met jou delen? We hebben een breed aanbod van maatwerktrainingen voor jouw organisatie. Of het niveau van jouw onlinemarketingteam nu junior of ervaren is, wij kunnen zeker in jouw behoeften voorzien.

Wekelijks telefoongesprek & rapportage

Transparantie is essentieel, prestatie is het belangrijkste. De aftrap van onze samenwerking bestaat uit het definiëren van een benchmark, kpi’s en doelen. Na de start begint het leerproces. Deze lessen, inzichten en optimalisaties delen we wekelijks met jou via e-mail. Deze e-mail wordt altijd opgevolgd door een telefoontje door een lid van jouw Addurance-team. Je weet waar jouw geld aan wordt besteed en wat we aan het doen zijn. Win-winsituatie.