Strategie & Consultancy

Marketing gaat allang niet meer om de dingen die je maakt, maar om de verhalen die je vertelt.

We weten dat er veel gebeurt in marketing, zowel betaald als onbetaald. Behalve dat wij ervoor zorgen dat je de relevantste bent voor jouw doelgroep, zorgen we ervoor dat jouw geld goed wordt besteed.

Scan

Eerst zorgen we ervoor dat we jou en jouw merk goed kennen. We voeren daarom eerst een 360-gradenscan uit van al jouw actieve onlinemarketing. Van Google Analytics naar de landingspagina’s en naar jouw sociale media. We berekenen de impact die je tot nu toe hebt bereikt en we stellen op basis van kwalitatieve en kwantitatieve data vast hoe we die impact kunnen verbeteren. We delen onze bevindingen met jou in een speciaal opgesteld rapport.

Strategie

Ons team van strategen verdiept zich vervolgens in jouw organisatie. Met hun ervaring en kennis zullen zij jouw vraagstukken vertalen in digitale oplossingen.

Ons belangrijkste doel is dat jij jouw doelen bereikt. We maken een duidelijk plan met kpi’s om de efficiëntie en de effectiviteit van onze campagnes te meten. De scan en de bevindingen in het rapport zijn een belangrijk hulpmiddel bij het opstellen van dit plan.

Tools

We gebruiken verschillende modellen om ervoor te zorgen dat we de juiste pad bewandelen. Deze beproefde modellen zijn altijd uitgeprobeerd en getest bij onze klanten; we combineren de relevantste voor jou. Een kort overzicht van de tools die we gebruiken: