Goal

‘Bijzondere honden verdienen bijzondere voeding.’ Met deze kernboodschap hebben we een tweeledig concept bedacht met de KNGF geleidehonden als stralend middelpunt. Deze bestaat uit twee awareness video’s waarin de honden shinen (een in pup en volwassen fase) en een activatie met een mooie prijs: een jaar lang gratis hondenvoeding of een VIP-rondleiding bij KNGF.

Target
  • Hondeneigenaren

Content

Set-up
  • Voor zowel de pup content als de volwassen fase van de hond werd Hero content opgevolgd door Hub. We zetten in op engagement door middel van de swipe cube en op YouTube werd er gestuurd op 100% uitgekeken video’s. De activatie is weggezet op Instagram en Facebook door middel van video en link ads. Op alle platforms is specifiek getarget op hondenbezitters, waardoor we ‘waste’ wisten te voorkomen.
Effect
  • Deze activatie leverde Eukanuba 2400 aanmeldingen op. Daarnaast presteerde de Hero content ver boven benchmarks, zowel qua swipes als het uitkijken van de video’s. Bijzondere merken verdienen bijzondere resultaten!

De resultaten hebben de verwachtingen meer dan overtroffen.

Eukanuba

meer cases

Fizzy Favourites

Fizzy Favourites benaderde ons om de mediastrategie uit te voeren en aansprekende social content te ontwikkelen.

BeFrank

Pensioenuitvoerder BeFrank wilde weten hoe ze met de juiste content op het juiste platform zichtbaar kunnen zijn voor hun doelgroep. We’ve got you, BeFrank!