Goal

De wens van Rodi hondenvoeding was een image upgrade. In zo’n uitdaging kunnen wij ons wel vastbijten. Hun tweede wens? Mailadressen verzamelen. Zo gezegd, zo gedaan!

Target
  • Hondeneigenaren
Platforms

Content

Set-up
  • Met dit concept - en natuurlijk de aantrekkelijke incentive ‘Maak kans op’ - zetten we op display awareness uitingen weg, inclusief engagement element (de swipe cube). Op Instagram en Facebook zochten we engagement op middels een poll ad. Op YouTube vertoonden we de awareness video met de actie als uitnodigende eindkaart. Als aanmeldingen generator Facebook draaide er ook nog een uiting ingezet op clicks. Een effectieve mix!
Effect
  • We lieten onszelf even uit, eh, gaan aan het eind van de campagne. Rodi ontving namelijk 9000 aanmeldingen - een record voor dit hondenvoedingmerk!

Volgend verwachten we weer zo’n sterk concept en mediacampagne.

Rodi

meer cases

Eukabuba

‘Bijzondere honden verdienen bijzondere voeding.’ Met deze kernboodschap hebben we een tweeledig concept bedacht met de KNGF geleidehonden als stralend middelpunt.

BeFrank

Pensioenuitvoerder BeFrank wilde weten hoe ze met de juiste content op het juiste platform zichtbaar kunnen zijn voor hun doelgroep. We’ve got you, BeFrank!